👤
Iulika2004
a fost răspuns

Vă plac lecturile SF ? Alcătuiți o compunere cu titlul ,,Dincolo de zări '' ,în care să vă imaginați o călătorie spre o alta galaxie ,în căutarea unor civilizați extraterestre
Dau și coroana promit

Răspuns :

Era 18 Octombrie 1843.Stelele straluceau pe cer.Eu intins pe iarba aspra, arunc o privire spre ele.Deodata "o stea" cu o putere mare zbura catre galaxie.dar nu era o stea.M-am dus la bunicu' cerandu-i sa-mi spuna acea poveste clasica cu extraterestii, pe care mi-o spune in fiecare seara.Auzind din nou poveste eram cu gandul la o alta galaxie.Adormisem deja.Bunicul ma acoperise.Dar iaca-ta, gandul andul meu auzind povestea si vazand acea ' stea' isi continua povestea cam asa:
Eram eu, la o varsta frageda,aveam o racheta, chiar in spatele curtii.Ea  era pregatita.Eu, aveam de gand sa ma sui in ea si sa zbor spre stele, cautand nava.Ei bine, chiar asa s-a intamplat,Ajunsem deja in spatiu.Eu plutisem in toata racheta.Ajungand in galaxie , acolo zarisem o planeta de care nu auzisem.M-am apropiat de ea,era micuta insa cu mii si mii de corpuri nemaivazute.Atunci mi-am dat seama ca sunt extraterestrii.
Era dimineata, asa ca eu ma trezisem, insa mereu eram cu gadul la vis

Apropo, se citeste cu intonatie daca vrei sa fie mai realistica!