RO Study
👤
Animi
Animi
05-06-2016
Matematică
a fost răspuns
cine mă ajută? ???????????
Răspuns :
Stefania1975
Stefania1975
05-06-2016
Sper sa te ajute...!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor! Explicați-mi Și Mie Cum Se Rezolva Problema 4, Subiect 2, Din Imagine! Nu E Nevoie Sa Efectuați Calculele, Doar Explicați! Mulțumesc! Ofer Coroana!!!!
Ce Inseamna Imagine Olfactiva?
9. Media Aritmetica A Trei Numere Este 19,36. Aflati Unul Dintre Ele Stiind Ca Celelalte Sunt 13,014 Si 18. 10. Sa Se Calculeze Media Aritmetica A Trei Numere
Explica Fraza,, Gradina Zoologica E Un Fel De Magazin De Jucarii ,unde Tigrii ,girafele, Leoparzii Sunt Vii”
Care Este Rolul Virgulelor In Enuntul "Myra, Interveni Tatăl Ei, Eyla Si Igor Au Aduc Fiecare Câte Un Porc Ca Să Te Ceara De Sotie".
Toate Râurile Din Partea De Vest A Țării Se Varsă In Tisa.scrieti Care Sunt Acestea. Ajutor,please!
Intre Multimile A={-1,0,2,3} Si B={2,1,5,10} Exista O Dependenta Functionala.Determinati O Regula De Forma Y=E(x) Prin Care Se Poate Stabilii Dependenta
DEfinitii La : - Transformarea Izoterma -Transforamarea Izocora -Transformaea Izobara -Intensitatea Curentului Electric -Prima Teorema A Lui Kirchoff -A D
O Compunere De 80-150 De Cuvinte In Care Sa Prezint O Intamplare Petrecuta La Scoala, Folosind Toate Semnele De Puctuatie Studiate.
In Triunghiul MNP Isoscel De Baza NP. Perimetrul Triunghiului AMP Este 24 M , Iar Perimetrul Triunghiului MNP Este De 32 M . Determinați Lungimea Segmentului AM