RO Study
👤
Howmiaw
Howmiaw
05-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercitiile2,3...!!!
Va rog... dau coroana
Răspuns :
Ina300
Ina300
05-06-2016
2.variabile:adanc,balai ,cenusiu,destept dibaci ,greoi,satesc,silitor,simplu invariabile :bej,bleu,bordo,crem,dulce,maro,mov,vernii 3.adanc=adanca (2forme) cuminte-cuminti(2forme) destept-destepti,destepte(3 forme)dibaci-dibace (2 forme) dulce-dulci(2 forme)greoi-greoaie(2 forme) silitor-silitoare(2 forme)satesc-sateasca(2 forme)simplu-simple-simpla(3forme)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numiți Cele Trei Glande Anexe, Componente Ale Sistemului Digestiv Al Mamiferelor.
Cine Îmi Poate Da Exemple De Carti Cu Narator La Pers 1 Si A 3 A?va Rog Am Nevoie Urgent
Vă Rog Am Nevoie Urgent Dau Coroană Până La Ora 16:59
6.Scrie Un Text Scurt Inspirat Din Imaginea Alaturata , Care Sa Explice Relatia Dintre Sistemul Locomotor Si Sistemele De Organe Reprezentate In Figura 6.
Se Considera Numerele -x+5,2x+3 Si X-1. Calculati Produsul Numerelor, Stiind Ca Suma Lor Este 17
Care Afirmaţie Referitoare La Sulfura De Calciu Este Corectă?(se Dau Masele Atomice: S-32, Ca-40)*are Raportul Masic Ca: S = 5:4 *are Raportul Atomic Ca: S = 1:
Enumera Reședințele Domnești Din Tările Romane
Alcătuiește Un Text Descriptiv De 150 200 De Cuvinte În Care Să Prezinți Un Castel (real Sau Imaginar)
4) Determinați Un Număr Știind Că Suma Dintre Acesta, Jumătatea Șioptimeasa Este 260.
Numeralecardinale CompuseGrupează, Conform Tabelului Dat, Numeralele Cardinale Din Textele De Mai Jos.a. „Motoșel Și BotoșelNumeraleErau Doi Pisoi La Fel.“cardi