RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-06-2016
Matematică
a fost răspuns
transforma 5500 kg in tone apon in chintale
Răspuns :
Seu
Seu
04-06-2016
5500 kg - 55 tone
5500 kg - 550 chintale
Answer Link
Cosmin2412004
Cosmin2412004
04-06-2016
5500kg=5,5t
5500kg=55q
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ma Puteti Ajuta Am Nevoie Urgent?! Imagineaza Ti Un Dialog Intre Micul Print Si Vulpe In Care Ii Explici Vulpi Ca Frumusetea Sufletului Te Ajuta Sa Ai Pr
Fragment Din Istoria Românilor Din Cele Mai Vechi Timpuri Până La Moartea Regelui Ferdinand O Urmare Bună A Avut Totuși Unirea Cu Roma Și Anume Faptul Că Viitor
In AABC, Fie Mediana AD, D€BC, G Centrul De Greutate Al Triunghiului Şi BM Mediana Triunghiului ABD, M€AD. Dacă Aria Triunghiului ABC Este De 60 Cm², Atunci Tri
Marie Curie Studied Physics And Mathematics.She Went Off/on To Discover The Elements Polonium And Radium.
4. Scrie Un Scurt Text In Care Să Prezinți Portretul Unui Personaj Dintr-o Poveste Citită. Vei Avea În Vedere: O Cine Este? Din Ce Poveste? Cum Arată? O Insuşir
1. Define Your Personality As A Future Economist and Name Some Principles In Business Life. 2. Stories Behind Iconic Brands As Promises To The XXIst Century Cus
45:x=c Rest 2 Eu Vreau Sa Aflu X Nu Mă Intresează Y Împărțire Cu Rest VĂ ROG AJUTOR URGENT DAU COROANĂ ‼️‼️‼️ PLS
Analiza Cuvintelor ,,Zvonul Ar Fi Adevarat",,Testul Va Fi Maine",,Vacanta Va Fi Scurta"
5p 5. In Figura Alăturată Este Reprezentat Un Cerc Cu Coardele AC-8cm Şi BC=6cm. Lungimea Cercului Este a) 147 Cm b) 127 Cm www. A a) 6200 Cm² b) 3200 Cm² c) 16
Prezentarea Lui Willy Wonka În 50 De Cuvinte