RO Study
👤
CojocaruMaria
CojocaruMaria
02-06-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se rezolva 3×6=18:a
Răspuns :
Liela
Liela
02-06-2016
3×6=18:1
................
Answer Link
Ingrid2004
Ingrid2004
02-06-2016
18=18:1
a=1
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(USUALLY) 1. My Working Day (to Begin) At Sev- En O'clock. I (to Get) Up, (to Switch) On The Radio And (to Do) My Morning Exercises. It (to Take) Me Fifteen Min
SUBIECTUL Al II-lea (30 De Puncte) Citiți, Cu Atenţie, Sursa De Mai Jos: .....Momentul Apariției Conştiinţei Românilor Despre Originea Lor Romană; Acesta Coinci
8. Crezi Că Animalele Au, La Rândul Lor, Grijă De Stăpân? Justifică-ți Răspunsul, În 50 – 80 De Cuvinte, Valorificând Unul Dintre Textele Date. (aveți Mai Jos/
Va Rog Repede Va Implor Am Nevoie Urgent In Câteva Minte Adică Dau Coroana Și Multe Puncte Exercițiu Este De Clasa A 8 A Va Rog
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați! Urgent! Exercițiul Este La Economie. 1. Alegeți Două Menaje Diferite, Cunoscute Vouă (familii Vecine, Înrudite, Ale Prietenilor Et
Why Is Kindness Important?
SUBIECTUL Al II-lea (30 De Puncte) Citiți, Cu Atenţie, Sursa De Mai Jos: .....Momentul Apariției Conştiinţei Românilor Despre Originea Lor Romană; Acesta Coinci
34. Fie Paralelogramele ABCD Şi BCEF, Iar M, N, P Şi Q Mijloacele Laturilor AB, BF, CE şi, Respectiv, DC. Arătaţi Că MNPQ Este Paralelogram. loturilor AB. BC,
Read The Texts Again And Decide If The Statements Are True ( T ) Or False ( F ) . Write The Number ( S ) Of The Line ( S ) Where You Found The Answer .
Va Rog Repede Va Implor Am Nevoie Urgent In Câteva Minte Adică Dau Coroana Și Multe Puncte Exercițiu Este De Clasa A 8 A Va Rog