RO Study
👤
Abc45
Abc45
02-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Stie cineva cu ce trebuie completate spatiile?
Răspuns :
Geanina09
Geanina09
02-06-2016
da e ca si cum calculeze la a scri cu ce e divizibil 36
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu O Intrebare: Cum Se Afla Inversa Unei Functii Bijective De Exemplu F:R-->(1,+infinit) Unde F(x)=e(la Puterea 2x)+1
Suma Primelor 5 Numere Consecutive Mai Mari Decat 1 000 Este:
Afla Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar De Patru Cifre Distincte Si Impartitul Numarului 226
Media Aritmetica A Numerelor 4,8 , 5,14 Si X Este Egala Cu 8,1.Determinati-l Pe X
Compare Using The Adjectives Given:1. Thames/long/Avon2. Grandpa/old/father3. Tom/tall/Danny4. Chocolate/good/biscuits5. Play/interesting/film6. Cake/delicious/
Am Doua Probleme Carenu Prea Le Stiu Rezolva: 1.In Triunghiul Isoscel Abc Se Cunosc AB=15cm Si BC=24 Cm.Calc.lung. Inaltimile Triunghiurilor 2.Fie ABCD Un Trape
Personajele Principale Secundare Pozitive Negative Din Revedere!!!! Va Rog Raspunde-ti-mi Si Mie!!! Care Sunt Personajele?
Determinati Nr Numerelor Nat Curinse Intre 134 Si 245 Divizibile Cu 3 Determinati Nr Numerelor Nat Curinse Intre 27 Si 324 Divizibile Cu 5 Determinati Nr Numere
Cand Se Agata Un Corp De Masa M₁=1,5 Kg De Un Dinamometru, Arcul Acestuia Se Intinde Cu Δl₁= 6 Cm. Un Alt Corp Intinde Arcul Dinamometrului Cu Δl₂=1,8 Cm. Ce Ma
Fie In Triunghiul ABC Mediana [AM], M Apartine Laturii BC Si E Apartine Laturii [AM]. Daca BE=CE, Atunci Triunghiul ABC Este Isoscel.