RO Study
👤
Cristi249
Cristi249
02-06-2016
Limba română
a fost răspuns
pinocchio-locul,timpul personaje
Răspuns :
Karinutza123
Karinutza123
02-06-2016
In atelier,ziua,Pinocchio si bunicul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Multimea A={-10;-7;0;-15;9;+2;-234;1;+78}. Determinati Multimile: B={x/x€A Si X€Z-}, C={x/x€A Si X€Z+}(cand Am Pus"€" Ma Refeream La Semnul Apartine)
3 Tractoare Ara O Suprafață Agricolă In 21 H. In Cate Ore Ara Aceiași Suprafață 7 Tractoare? Va Rog Raspundeti
Va Rog Sa Ma Ajutați Cu Rezolvarea Acestui Exercițiu Din Imagine Răspundeți La Întrebările De Mai Jos Iar În Imagine Aveți Textul. 1.care A Fost Cauza Acestui C
Identificați Izomerii A, B, C, D, E Cu Formula Moleculară C4H8 Știind Ca:A) Izomerul E Nu Decolorează Solutia De Br2 În CCl4 Și Are În Moleculă Doar Atomi De Ca
Scrie 3 Plante De La Munte Si 3 Animale De La Munte.
Un Biciclist Parcurge În 3 Zile O Distanta Astfel : -in Prima Zi 1/3 Din Distanta Si Inca 20 Km -a Doua Zi 40 % Din Rest-a Treia Zi Restul De 36 Km Aflati Lungi
Vara, Vara , Surioara ,Ai Trecut In Zori Pe-afara ,lipa-lipa , Din Papuci,cu Alai De Flori De Cucisi, In Trecat , Ai Lasat teiu-n Curte-nmiresmat,si-n Livada Po
Am Si Eu Nevoie De Ajutor Cu Problema Din Poza. Mersi.
. Fie A = {abc A.b.c=4, Unde A, B, C Sunt Cifre În Baza Zecea) Scrieți Toate Elementele Mulţimii A.b) Calculați Probabilitatea Ca Alegând La Întâmplare Un Număr
Sa Se Stabileasca Valoarea De Adevar A Propozitiei:"Exista X Apartine R, 5x²-1≠x²"