RO Study
👤
Mariaadriana65
Mariaadriana65
01-06-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu miezul zilei
Răspuns :
MariaDN
MariaDN
01-06-2016
Vom pleca la mare dupa miezul zilei.
Succes!!
Answer Link
Аноним
Аноним
01-06-2016
Am vazut un om in miezul zilei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ALCATUITI PROPOZITII CU CUVINTELE :TABLOU MUZICAL,LINIE MELODICA,CROMATISM,ARMONIE,RITMICITATE
Scrieteni O Intimplare Hazlie Sau Trista
Alcatuieste Enunturi,in Care Cuvintul ,,a Roi''sa Aiba Sens Propriu Si Sens Figurat.. Va Rog Ajutatima
Economia Italiei Pe Scurt (ceva In Genul Asta : Germania Este Una Dintre Cele Mai Dezvoltate Tari Din Lume,supranumita,datorita Ritmului Si Amplorii Dezvoltarii
Ce Fel De Atribute Sunt Cuvintele: de A Citi Valahiei fumegande fratele lui taras-grapis
Redacteaza O Compunere Cu Titlul Iepurasul
Va Rog Traducetimi In Italiana : Gradele De Intensitate Ale Muzicii: A) Foarte Incet,b)potrivit De Incet, C)potrivit De Tare, D) Foarte Tare.
Vă Rog Din Inima Maine Am Test La Chimie Din Ecuatia Reactiei Chimice Clasa A7a ! Eu Ora Trecuta N-am Fost Si Amfacut Decat Ora Care Am Avut-o Vineri! Maine Ad
Imagineaza Ca Un Membru De Joaca Se Accidenteaza In Timpu Jocului. Ce Ar Putea Face Ceilalti Copii.
Un Triunghi Are Două Linii Mijlocii Perpendiculare Şi Congruente. Triunghiul Este...?a) Echilateral ; B) Obtuzunghic : C. Ascutitunghic ; D) Dreptunghic Isoscel