RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-06-2016
Limba română
a fost răspuns
O povestire cum ai primit o bicicleta
Răspuns :
Ilenuka
Ilenuka
01-06-2016
Intr-o zi frumoasa tatal meu m-a chemat cu el nu am stiut de ce cand am ajuns in garaj ere o frumoasa bicicleta iam multumit forte mult .Stia ca imi doresc . Mi-am ceru voie sa ma car cu ea . Afost o zi grozava m-am bucurat forte mult. :) :*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Repede Daca Nu Stiti Nu Scrieti Nimic Acrieta Pas Cu Pas
3698 Tomi Tomi Este Primarul Ales În Orașul Bittown. În Oras Sunt N Locuitori Și Fiecare Are Un Gard Format Din Exact 60 De Scânduri, Fiecare Dintre Ele Fiind V
Va Rog Ajutatima Este Urgent
1. Utilizând Sursa (3) Rezolvaţi Următoarele Cerinte: A) Identificati Trei Elemente Caracteristice Neoliticului. B) Descoperiți Caracteristica Din Punct De Vede
5. In Sistemul Solar, Alaturi De Soare, Planete Si Sateliti Naturali Se Mai Gasesc Si Alte Corpuri Ceresti, Enumerati-le: A)........... B)........va Rog Repede
Va Rog Urgent !!........
1. Descompune În Produs De Factori Primi Numărul 5184, Apoi Calculează Rădăcina Sa Pătrată.Ma Puteți Ajuta
Se Dă Mulţimea D={y∈ℕ / 6(9+y)=6y+k}. Numărul Natural K Pentru Care Mulţimea D Este Infinită Este Egal Cu:
Observa Regula De Formare A Urmatoarelor Siruri Si Complecteaza Cu Inca Patru Numere 6992,6995,6998
Eseu Cum Sami Petrec Demn Timpul