RO Study
👤
Ale300
Ale300
01-06-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvantul cheie d-l Goe si ideea principala
Răspuns :
Maria56781
Maria56781
01-06-2016
Personajul principal din opera literara ,, D - l Goe ... " , de Ion Luca Caragiale este un băiat de varsta scolara , al carui nume apare inca din titlu si pe care autorul il ironizeaza numindu - l ,, domnul " .
BAFTA ♥♪
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii Cu Vb Urm La Diateza Activa Si Diateza Pasiva. a Da a Crede a Lucra a Naste
Cine Mă Ajută La Exercițiul Din Stânga?
Completează Enunturile: I-am Spus Speram Si Stiam Ca Locul E Rezervat Si Am Cerut (Folosind Verbe La Modul Conditional-optativ)
Cititi Textele,indentificati Cuvintele Legate Prin Coordonare Si Plasati Semnele De Punctuatie Necesare
1) ABCD-trapez Dreptunghic AB||CD M (A)=m (D)=90 Grade M (C)=60 Grade BD Perpendicular Pe BC AB=1,2 Dm Calculați DC Si Lungimea Liniei Mijlocii
Cine Este Defapt Domnul Owen Din 10 Negri Mititei?Este Cumva Unul In Cei 10 Oameni De Pe Insula?Am Citit Cartea Dar Nu Am Gasit.
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Din Următoarea Propoziție, Menționând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: "Greierul Zimțează Noaptea Cu Nimic..."
Pe Lac Sint 3 Rate Salbatice Fiecare Cu Cite 7 Ratuste .cite Pasari Sunt In Total Cite Pasari Trebuie Sa Mai Vina Ca Sa Fiba In Total 30de Pasari. Varog Daca Pu
Compară Numerele A= 2+4+6+.......+30 Şi B= 1+3+5+.............+29 VĂ ROG URGENT DAY COROANĂ!!!
Ce Este Verde...,verde? Indiciu: Cuvântul Are 4 Litere Prima Fiind "C". Este Un Rebus Despre Adjective.