RO Study
👤
Rebydedee
Rebydedee
31-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Radical din 17 egal cu
Răspuns :
Andreearaluca2
Andreearaluca2
31-05-2016
radical din 17 este 4,12
Answer Link
Cryss22
Cryss22
31-05-2016
4,123(...) Sper ca te-am ajutat!!!~!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifică Modul Și Timpul Verbelor Subliniate Din Fragmentul Bruno Simțit O Durere În Stomac Nu Putea Să Înțeleagă Cum S-a Ajuns Aici.Verbele Sunt Simți,Nu Put
Arunci O Minge De 5 Kilograme Din Repaus De La O Înălțime De 20 De Metri. Cât De Repede Se Mișcă Când Lovește Pământul?.
Identifică Modul Și Timpul Verbelor Subliniate Din Fragmentul Bruno Simțit O Durere În Stomac Nu Putea Să Înțeleagă Cum S-a Ajuns Aici.Verbele Sunt Simți,Nu Put
Plsss Ajutatima La 4 Si La 7
Vă Rog Mult Ajutați-măUn Cântar Indică 19 Unități Dacă Suspendăm De Acesta Un Corp. Determinați Masa Corpului Suspendat (în Kg) Dacă O Unitate Este Echivalentă
Numeste Modul Si Timpul Verbelor Am Scarpinat, Sa Faca, Nu Încep, Invatasem, Nu Era, Nu M-aș Fi Purtat
4. In Fragmentul Din Romanul, Hotul De Cărți De Markus Zusak Se Prezintă: A) O Zi Din Viața Lul Liesel. B)Momentul Intalniri Cu Rudy C) Colegii De Școală Ai Lui
Substantivele Sunbliniate Sunt: Victorița Si Colegei. Va Rog Ajutați-mă
3. Ce Fapte Menționate În Text Sunt Asemănătoare Cu Ce Ai Trăit Tu În Prima Zi De Şcoală?
4. In Fragmentul Din Romanul, Hotul De Cărți De Markus Zusak Se Prezintă: A) O Zi Din Viața Lul Liesel. B)Momentul Intalniri Cu Rudy C) Colegii De Școală Ai Lui