RO Study
👤
Spanac1
Spanac1
31-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Cât este : 40% din 320 ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-05-2016
[tex]\it 40\% \ din\ 320 =\dfrac{40}{100}\cdot 320 = 4\cdot 32= 128[/tex]
Answer Link
Daniel94
Daniel94
31-05-2016
40×320 pe 100=128.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Capitolul Campul Electric Si Intensitatea Campului Electric: Ce Se Noteaza Cu E? Campul Electric Sau Intensitatea Lui?
Se Considera ΔABC Si BD Bisectoarea Unghiului ABC.Stiind Ca AB=15 Cm,BC=16 Cm Si AC=25 Cm , Determinati Lungimile Segmentelor [AD] Si [DC]Dati-mi Rezolvarea Com
Cati Alcani Izomeri Cu Masa Molara 88 G/mol Formeaza Prin Oxidare Blanda, Aldehida? - Un Raspuns Cu Explicatie Daca Se Poate.
Datimi Va Rog O Idee Pentru O Compunere Cu Titlul " O Lume Ascunsa De Minuni "
Care Ma Poate Ajuta Cu Propozitiile Astea ? (conditionalele)1. Nu Voi Merge In Vacanta Daca Va Veni Si Tom. 2. Nu-l Voi Suna Pe Andrei Daca Nu Imi Dai Numarul D
Avem Trei Numere. Daca Din Fiecare Scadem 9 Obtinem Numerele 12, 25, 36. Aflati Numerele Initiale Si Suma Acestora
Suma A Doua Numere Impare Consecutive Este 264.Sa Se Afle Cele Doua Numere
As Vrea Si Eu Un Text Argumentativ Despre "relatia Dintre Drepturile Omului Si Indatoririle Acestuia Fata De Societatea In Care Traieste" Va Rog Mult
Imi Puteti Zice Si Mie Cum Pot Face Exercitiul Continue Comme Tu Veux: Si Vou Preniez Ce Chemin.... S'il Vient De Bonne Heure... Si Nous Tr
MA POATE AJUTA CINEVA ? Un Automobil Cu Lungimea De 5 M Deplasandu-se Cu Viteza Va=90km/h Ajunge In Spatele Unui Camion A Carui Lungime Este L=10m . Viteza Cami