RO Study
👤
Pufi999
Pufi999
31-05-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog din suflet ajutatima plz plz!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Stefania1975
Stefania1975
31-05-2016
Sper sa te ajute....!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Un Număr Și 3,7 Este 1,2. Numărul Este:
Aatati Cum Se Pronunta X In Urmatoarele Cuvinte:ax,exact,examinare,exclamatie,exercitiu,existenta,lux,maxilar,oxigen,prefix,taxator,text.
Subliniaza Predicatele Di Textul De Mai Jos,si Termeni Regenti, (poti Sa Le Scrii).''Mi-ai Da Atunci Un Strop De Suflet, Ce Din Adancuri Imi Rasare... Caci Num
Un Avion Zboara Cu 400 Km Pe Ora Si Trbuie Si Trebuie Sa Parcurga 2400 Km.Cate Minute Dureaza Zborul? Va Rog Ajutati-ma .
Explica In 5 Randuri Sensul Structurii :: ”și Totdeauna Vorbește Drept Și Cumpănit,ca Și Cand Ar Citi Din Carte”
Pune Citeva Obiecte Din Fier Pe Manual si Plaseaza Sub El Un Magnit.deplaseaza Magnetuldea Lungul Cartii. Descrie Cele Observate. Repeta Experimentul Folosind2-
Un Cuvat Care Sa Se Termine Cu Ce In Afar De Rece Si Ace
Care Sunt Avantajele Suprafetei Mari A Scoartei Cerebrale La Om(2000-2500cm2)comparativ Cu Cea A Cimpanzeului(900-1000cm2)?
Suma Dintre Dublul Unui Numar Si Triplul Aitui Numar Este 22 Afla Cele Doua Numere. Scrie Cel Putin Trei Solutii.
Imi Spuneti Va Rog Ce Inseamna Cardinalul Unei Multimi? Nu Stiu Si Imi Trebuie Urgent!!!!