RO Study
👤
Sergiu100111
Sergiu100111
31-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Ghicitori despre politisti.
Răspuns :
Visiniu
Visiniu
31-05-2016
cine cauta si prinde si pe hoti ii inchide?
Poarta un costum albastru si este ruda cu cercetasul.
De el nu poti scapa chiar daca ai furat ceva.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna,ma Poate Cineva Ajuta Cu Un Eseu....denumirea: 'Universul Casa Omului" urgent Imi Trebuie,va Rog Frumos.......................
1) Dupa O Reducere Cu 25% Pretul Unui Produs Este De 120 Lei , Pretul Initial Al Produsului A Fost De .... Lei . 2) Rezultatul Calculului (-3) Ori (-4)+(-2
Descrieti intr-un Scurt text,pregatirea unei Vizite La Muzeul National de Istorie A Romaniei. Folositi verbele:au hotarat;viziteaza;vor Organiza;am Plecat;multu
Comppuneri Depsre Veverita
Se Considera Triunghiul ABC , Cu Coordonatele Varfurilor A(1,0) , B(0,3) , C(2,2). Sa Se Scrie Ecuatia Bisectoarei Unghiului A.
Fie A={1:-2:+3:-4:+5:-6.....;-1996;1997}a)Deteriminati Suma Elementelor Multimii Ab)Cate Perechi [x;y]verifica Relatia `modul De X Plus Y {tot In Modul}=1997,un
Intr-un Vas Se Gaesc 832,5g De Solutie Saturata De AgNO3 , La Temperatura De 50frade C. Seraceste Slutia La 20 GradeC. Calculati Masa De AgNO3 Depusa La Racire,
Expresii Frumoase Pentru Pertret Fizic
Introducere Pt Un Text Argumentativ Cu Tema : Atitudinea Tinerilor Fata De Lectura
Suma A 3 Numere Consecutive Este 132. Care Sunt Numerele? Am "ghicit" Deja Ca Sunt 43 ,44 , 45 Dar Vreau O Rezolvare Mai Dezvoltata Cu De Ce Si Cum.In Ecuatie A