RO Study
👤
Balboa22
Balboa22
31-05-2016
Limba română
a fost răspuns
313 a,b și c mulțumesc mult.
Răspuns :
729
729
31-05-2016
brazii=subst comun nr pl gen m
falnici=adj nr pl gen m
varful=subst comun nr sg gen n
muntelui=subst comun nr sg gen m
stancos= adj nr sg gen m
intreaga=subst comun nr sg gen f
localitate=subst comun nr sg gen f
este numai a
spre ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Recunoaste Complementele Din Textul Urmator:,,S-a Oprit In Zbor O CioaraNemiscata-n Varf De Par,Ca O Acvila Pe-un Soclu,Oachesa Ca Un HornarSi Macabra Ca Un Cio
Numarul Cu Suma Cifrelor 17 Este?
Alcatuiti 3 Propozitii Incare Adverbele : Poate , Sigur , Negresit Sa Fie Adverbe Predicative ! Va Rog
O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Relatezi O Intamplare Petrecuta In Timpul Unei Drumetii.Va Rog Ajutati-ma!
Explica In Maximum 5 Randuri Versurile :Si Gandirea Mea Furata Se Tot Duce-ncet La Vale / Cu Cel Rau Care-n Curge , Far-a Opri Din Cale. ( Poezia Malul Siretulu
Ma Puteti Ajuta ? :( Va Rog Sa Imi Explicati Fiecare Pas : calculati Masa De Etanal Care Se Obtine Din 280 [tex] M^{3} [/tex] Acetilena (c.n.) De Puritate 80%
Alcatuiti Enunturi Cu Ortogramele Urmatoare Si Explicati De Ce Se Scriu Asa Si Cand:sau,s-au,sa,s-a,cel,ce-l,neam,ne-am.
Ajutatima La Analiza Sintactica: Am Vazut, Curatind,pe Bunicul,o Ajutatima Va Roog:Dtrebuie Repede Samu Fac Si Sa Ma Duk:D
Pentru A Vopsi O Fata A Unui Cub Cu Muchia De 1 Ms Unt Necesare 500 G De Vopsea.Determinati Masa Vopselei Necesara Pentru Vopsirea Completa A Fetelor Unui Cub C
Completeaza Casetele Libere Cu Numere Potrivite.a) 1 500 Lei=? Bani1 500 bani=? leib) 3450 Bani =? Lei ? Bani.56 Lei 135 Bani = ? Banic) 1/4 Din 1 Leu = ? Bani1