RO Study
👤
Ale1921
Ale1921
31-05-2016
Engleza
a fost răspuns
Va rog repede !!! Dau coronita!!
Răspuns :
CynthiȘtefii
CynthiȘtefii
31-05-2016
a)These b)This c)These d)This
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza O Propozitie In Care "zapada" Sa Fie Nume Predicativ Si Complementși Pe Lângă Asta Mai Am 2 Foi De Făcut :)
Generatorul Electric Al Unui Circuit Electric Simplu Este Scurtcircuitat Dacă: a)rezistenţa Interioară A Generatorului Electric Este Foarte Mică; b)se Întrerupe
Am Nevoie De Aceste 2 Exercitii Pana La Ora 12:00
(5.14Află Numărul Zilelor Fiecărui Anotimp Dintr-un An Obişnuit (care Nu Este Bisect).Maini Fndo Honi Sæti Lei S-au Plătit Pentru
Cele 10 Pedepse Pe Care Dumnezeu I La Dat Egiptenilor.Ajutați-mă Vă Rog. Am Nevoie De Ajutor.
Ajutati-ma Va Rogggggggttt
Un Teren Agricol Cu Aria De 2,5ha Sa Cultivat Cu Rosii Si Vinete. Rosii120 Arivinete 3400m2aflati In M2 Aria Terenului
2. Calculează Volumul Unui Cub Care Are Muchia:a) 3 Cm; B) 8 Dm; C) 4 M; D) 120 Mm. Dau Coroana!
Imaginează-ti Continuarea Visului Povestit Marinei, Intr-ocompunere Narativă De Minimum 20 De Rânduri, În Care Sădescoperi O Lume Fermecată Dincolo De Acele Gra
La Figura Alăturată Este Reprezentată Schematic O Scară (AB) Rezemată De Un Perete (AC). Triunghiul ABC Este Dreptunghic InC, Scara Are O Lungime De 5 M (AB = 5