RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Titlul textului Vreau
Răspuns :
Larisa1012
Larisa1012
30-05-2016
Heidi fetita muntilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Volumul Unui Gaz Se Mareste Cu 1/400 Din Valoarea Inițială Daca Temperatura Se Ridică Cu Un Grad Celsius La Presiune Constantă. Care Este Temperatura Initiala
Un Trapez Abcd Are M(unghi A) =82, M(unghi B) = 76 Si M (unghi C) =104 Calculați Măsura Unghiului D Va Rog Vreau Și Desenul Dau Coroana
Scrie Substantive De La Următoarele Cuvinte A Se Hotărîa Schimbafrumoasa Preferația Doria Defectaprețuit Plăcut Va Rog Coroana
Buna Toata Lumea!! Am Nevoie URGENT De Un Raspuns! Nu-i Asa Ca In Engleza Adult E Tot Adult? Adica Tot Asa Se Spune Cum E Copil=child Aici E Adult=adult? Va Rog
Ajutor!!! Nu Ignorați!!! Vă Implor, Trebuie Sa Termin Tema, Mai Repede, Că Mor De Somn ( Am Dormit 5 Ore) ---> C,d,e,f!!!
4. Găsiţi Laturile Paralelogramei ABCD, Dacăperimetrul Său Este De 40 Cm, Iar Partea ABeste Cu 4 Cm Mai Mult Decât BC.
Am Nevoie De Ajutorul Vostru)!
Subliniază Cuvintele Care Conțin Semivocale Boabă Broasca Iasomie Liliac Masea Noua Oala Piata Poezie Realitate Soare Voal
Aș Dori Sinonime Și Antonime Pentru Cuvântul Cunoscut.
4 Lucraţi În Grup. Realizați Axa Timpului, După Modelul De Mai Jos. Aşezaţi Pe Axă Fiecarepropoziţie Din Chenar, În Ordinea Desfăşurării Întâmplărilor Din Text.