RO Study
👤
Grecumariana
Grecumariana
27-10-2014
Biologie
a fost răspuns
un organ de simt care sa aiba 4 litere
Răspuns :
Flk
Flk
27-10-2014
gura
sper ca e bine, dar cred ca e pentru ca, cu gura simtit gustul
Answer Link
Deva
Deva
27-10-2014
ochi este raspunsul corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsește În Rețeta De Plăcintă Scrisă De Adina Două Transformări Ale Materiei. Adaugă Încă O Transformare Și Apoi Explică Modul În Care Se Produce. Plss Rapiddd
Completati Caseta Astfel Incit Propozitia Obtinuta Sa Fie Adevarata Daca A=-4+3 Si B= 6 Pe 5: 2 Pe 5 Atunci Valoarea Produsului A•b Este Numarulva Rog Repede
Citiţi, Cu Atenţie, Afirmaţiile Următoare. Dacă Apreciaţi Că Afirmaţia Este Adevărată, Scrieţi, Pe Foaia De Examen, În Dreptul Cifrei Corespunzătoare Afirmaţiei
Cum Se Numea Sabia Lui Percy Jackson??AM NEVOIE URGENT, CUM SE NUMEA SABIA?DAU COROANAAAA
Un Paralelipiped Dreptunghic Are Lungimeaa Egala Cu 8dm Si Latimea Egala Cu 6dm. Cati Dm Are Inaltimea Paralelipipedului Daca Volumul Acestuia Este Egal Cu 193d
II. Asociaţi Fiecare Cifră Corespunzătoare Enunțurilor Din Coloana A, Cu Litera Care Indică Corespunzător, Aflat În Coloana B.
Buna! Va Implor Sa Ma Ajutati! Va Rogg Dau Coroana!
Cum Se Spune În Engleză În Excursie Mi As Dori Sa Merg La Mare
4. Ecris Les Noms Qui Correspondent Aux Verbes Des Séquences Ci-dessous. • Protéger La Nature → La Protection De La Nature. Trier Les Ordures • Recycler Les Déc
Personajele Din Amintiri Din Copilărie