RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-05-2016
Limba română
a fost răspuns
ex 12 ,13 va dog din suflet
Răspuns :
Andreea2111111111
Andreea2111111111
29-05-2016
Daca vrei sa iti raspund spune-mi textul...nu am de unde sa stiu ce cuvinte rimeaza cu cele e acolo care sunt din text si nici nu stiu ce text...spune-mi ce text...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati O Problema Cu Care Se Confrunta Societatea Si Care Necesita Adoptarea Unei Legi. Incearca Sa Elaborezi Si Apoi Sa Adopti O Astfel De Lege.
Eseu Despre Hainele De La Scoala.Ce Haine Purtam, Suntem De Acord Cu Uniformele.Tema E School Clothes,dau Multe Puncte.Ms
2. Pentru Fiecare Dintre Enunturile Urmatoare , Daca Enuntul Este Adevarat , Incercuiti Litera " A " , In Caz Contrar Incercuiti Litera " F "a) Produsul A Doua
Pe 5 Etichete Sunt Scrise Numerele 7 ; 3 ; -2 ; 0 ; -1 . Care Este Probabilitatea Ca , Alegand Doua Etichete , La Intamplare , Produsul Numerelor Scrise Sa Fie
Pe Un Lac Innota 35 De Rate Si Gaste. Cate Rate Si Gaste Pot Fi Daca Numarul Gastelor Este Mai Mare Decat Al Ratelorv ? Gaseste Sase Raspunsuri .
Care Sunt Momentele Subiectului?
In Ce Secole Au Fost Voievodatele Lui Glad, Gelu, Menumorut? Dar Ale Lui Gyla Si Ahtum?
Daca Am: Cos A< -1/5 Si Sin B=-3/5 Cu A∈(π/2, π) Si B∈(π, 3π/2); cum Calculez Sin(a+b)? As Dori Un Raspuns Cu O Rezolvare Completa...Multumesc Anticipat:)
Am 3 Ghicitori Pe Care Va Rog Sa-mi Dati Raspunsul:1-Am O Cofa Grasa,grasa/Strecoara Apa Prin Plasa; 2-Cu Mana Il Tin\Si-i Dau Cu Piciorul,\El Musca Din Plin\ C
Cum Se Trnsforma 7,5 In Fractie Ordinala Ireductibila?