RO Study
👤
Julika
Julika
27-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Care e sinonimul cuvantului adoarme?
Răspuns :
Flk
Flk
27-10-2014
trezeste
sper ca ti-am fost de ajutor
Answer Link
FroneaE
FroneaE
27-10-2014
atipeste0. =))......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Importanta Imaginilor Artistice In poezia Doina ?Doină, Doină, Cântic Dulce!Când Te-aud Nu M-aș Mai Duce!Doină, Doină, Vers Cu Foc!Când Răsuni Eu Stau În Loc.B
Datimi Si Mie Cuvinte Cu Inteles Asemanator Cuvintelor : Incet , Repede , Limpede , Istet , Copil.
Care Este Invatatura Desprinsa Din "Harap Alb"?
Se Considera F,g :(0,+∞)⇒R Date Prin F(x) = [tex] E^{x} [/tex] Si G(x) = [tex] \frac{1}{x} [/tex]a) Sa Se Calculeze Primitivele Functiei F+g
Suma A Doua Numere Este Egala Cu 245. Impartind Numarul Mai Mare La Diferenta Celor Doua Numere Se Obtine Catul 4 Si Restul 7. Aflati Numerele.
Buna,un Mesaj Pentru Ziua De Nastere A Dnei Invatatoare,va Rog!
Importanta Imaginilor Artistice In poezia Doina ?Doină, Doină, Cântic Dulce!Când Te-aud Nu M-aș Mai Duce!Doină, Doină, Vers Cu Foc!Când Răsuni Eu Stau În Loc.B
1)ABCD Este Dreptunghi Cu Perimetrul De 50cm,iar Latimea Este De 1/4 Din Lungime.CP/PA=2/3.P∈(AC),PM//AB,M∈(BC)si PN//AD,N∈(DC)Calculeaza Lungimea Segmentului A
Puteti Sa-mi Analizati Verbul Din Constructia .am Sa Fiu Batran. La Nivel De Clasa A 5-a Sau A 6-a?
SCRIE TOATE NUMERELE DE FORMA AB CU CIFRE DISTINCTE PE CARE LE POTI FORMA DIN CIFRELE 2 ; 5 ;7 ; 1 ; 3 ; 8 ; 4 ; 2 ; 0 CLASA 1