RO Study
👤
Planimetrie
Planimetrie
28-05-2016
Limba română
a fost răspuns
ex 6 va rog fac poză
Răspuns :
Omat1
Omat1
28-05-2016
bazează și scrie ce vezi în imagine. ★★★
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coarda AB A Unui Cerc De Raza 8√3 Cm Are Lungimea Egala Cu 24 Cm .Aflati Masura Arcului Mic AB.
Aflati A Din :(a + 2) X (a +3) = 56
Hei.. Stiu Ca Cerinta E Cam Lunga Dar Va Rog Am Nevoie De Ea Urgent!!! Aceasta Este:Indentificati Complementele Circumstantiale De Loc, Timp Si Mod, Indicati F
Daca Adun Un Numar Cu Dublul Si Cu Triplul Sau Obtin 42.afla Nr !Va Rog Faceti-mi Prin Segmente Si Rezolvi Cu Ajutorul Segmentelor !Clasa A 3
Ajutatima Va Rog Frumos: Sa Se Efectueze: A) ( -2 -3) : ( -5) + (-7 +5) Ori 2 + (-2) La A Treia + 0 La A Noua + (- 19) La 0 + (-15) Ori (-2) + 15 : (-5) + 1 La
Va Rog Foarte Frumos Sa Ma Ajutati...am Nevoie De Ea Pe Maine..argumenteaza,intr-o Compunere De 10-15 Randuri,apartenenta Textului Nonfictional A Fragmentului D
Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Relatez O Intamplare Din Prima Zi De Liceu.. Help Me :3
Am De Facut O Compunere(text :)) ) Despre "inventia Mea" -_-. Marea Problema E : Ce Sa Inventez? daca Va Pricepeti Putin;mi-ar Prinde Bine Un Text cu Inventia A
Cum Demonstrez Ca Sunt Congruente?Cum Scriu Asta .nu Inteleg?
X-1 Supra 2 + 2x+1 Supra 3 = 1- 2x+1 Supra 6 .Rezolvati Ecuatia X Apartine Lui R.Multumesc