RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-05-2016
Limba română
a fost răspuns
va rogg imi trebuie urgent :((
Răspuns :
Gorila6
Gorila6
28-05-2016
definitie : Balada este specia g epic in versuri (apartinand lit populare ,creatie anonima ,orala colectiva si sincretica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Multimea Solutiilor Reale Ale Ecuatiei: 9 La X =3.
Heei ! Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rooog !!!!! 5×2 La 2015 3×2 La 2013 Daau Si Coroana Si Puncte !!!
Precizeaza Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele Scrise In Paranteza Din Versurile De Mai Jos : Iar El Isi Tinu Suflarea, Sa Nu-l Smta Ca E Viu. (isi ; -l) Cellalt
Opserva Patratul De Mai Jos Si Apoi Raspunde La Intrebari : Care Sunt Laturile Patratului ? Cate Varfuri Are Patratul ? Cate Unghiuri Are ?
Explicați Digestiile Chimice Care Au Loc Asupra Unei Fripturi De Porc Slabă Cu Cartofi Fierți Și O Felie De Pâine Cu Unt.Va Rog,repede!
Explicati Prezenta Vulcanismului Din Sudul Europei Si Dati Exemplu De Un Vulcan Activ Din Aceasta Zona
Saluuuut!!! Am Si Eu Nevoie Va Rog De O Compunere In Limba Engleza Cu Titlul "Nothing In Life Is Free". Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați Si Cat De Repede!
Exercitiul. Nr. 4. Pag. 96
Cartea Ne Invata' Am Nevoie De 6 Egzemple
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Aceasta Temă. Este Pentru Mâine Și Trebuie Sa Mă Asculte, Din Ea. Este Urgent!! Vă Mulțumesc Din Suflet!