RO Study
👤
Wfy
Wfy
26-05-2016
Limba română
a fost răspuns
gaseste pentru fiecare anotimp o forma de alint
Răspuns :
Nica9
Nica9
26-05-2016
Nu există, doar draga primăvară, draga vară, draga toamnă, draga iarnă.... Asta este tot ce stiu , sper ca te-am ajutat.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corecteaza Propozitiile De Mai Jos: a) Faptele Supereroilor Sunt Foarte Minunate. b) Supergirl Are Un Costum Tare Splendid. c) Filmul A Fost Mai Interesant Si M
Daca Maria Sta In Banca 3 Din Mijloc, Face Schimb De Loc Cu Paul Care Sta Cu 2 Banci Mai In Spate Pe Randul Perpendicular In Stanga Cu Peretele, Afla Locul Unde
Ce Intrebare Punem Ca Sa Alfam Functia Sintactica De Atribut Pronominal Prpozitional?
1 A) Formuleaza Câteva Aprecieri Personale Referitoare La Textele Citite În Acesta Unitate . Completează Un Tabel Asemănător Celui Alăturat . Ce Ți-a Plăcut? DE
Să Se Determine Numărul Natural A Astfel Încât Să Aibă Loc Egalitățile A) 12 :a=3
O Prismă Triunghiulară Regulată Are Muchia Bazei De 3 Cm Şi Muchia Laterală De 2 Radical Din 3 Cm. Calculați:a) Aria Laterală;b) Aria Totală;c) Volumul.
Vă Rog Repede. Dau Inimă❤️
Fill In With The Right Form Of The Verbs In The Simple Past. Last Summer Mr And Mrs Dupont ____ (visit) London. They ___ (see) The Houses Of Parliament And Ma
Intelesuri Diferite Ale Cuvantului Zi
Dau Coroana. Am Nevoie Urgent