RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-05-2016
Engleza
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutaţi!!
Răspuns :
EmyGabriela
EmyGabriela
26-05-2016
1 cu a.2 cu d. 3 cu c. 4 cu b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3) Notează Numarul De Corpuri Şi Denumirea Fiecăruia In TabelDenumirea CorpuluigeometricNumarde Corpuri Geometrice
3) Elementele Miscari Oscilatorii Sunt
Analizati Cuvintele Din Urmatorul Enunt ,, Pomi Din Gradina Au Inflorit Foarte Frumos, Iar Culoarea Lor M-au Impresionat"
Va Rog Frumos ,ajutați-mă Și Pe Mine Cu O Scrisoare În Engleză De Plângere Către Tribunal , Primărie
Precizează Două Teme/ Motive Poetice Folosite În Textul Citat. Moina George Bacovia
3 Un Autobuz A Parcurs Un Drum De 254 Km, În Două Etape.Dacă In A Doua Etapă A Mers Cu 54 Km Mai Puțin Decât În Prima Etapă, Să Se Afle Cátikilometri A Parcurs
Am Nevoie Urgent Pana Mâine
Ce Fel De Imagine I S Ar Potriviți Acestei Compuneri? Trebuie Sa O Fac Multimodala Și Nu Știu Ce Sa Desenez Lângă Text.. De Câte Ori Trebuie Să Scriu Despre O Î
4. Desenați Pe Caiet Un Pătrat Cu Latura De 10 Pătrăţele Coloratia) 25 % Din El;b) 12% Din El;c) 6,5 % Din El;d) 100% Din El.
1. Grupează Pe Trei Coloane Pasarile De Curte, Păsările Răpitoare Şiavila De Munte, Curcanul, Stårcul Cenusiu, Gasca, Egreta Mare.cocoşul, Lopătarul, Bufnița, F