RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-05-2016
Limba română
a fost răspuns
cine ce stie despre ciresi
Răspuns :
Siby
Siby
26-05-2016
ciresul este unul din cei mai raspanditi pomi fructiferi.creste repede,in orice loc cat are soare.florile au petale albe..se planteaza in zone cu lumina.lemnul lui este folosit in industria mobilei iar fructele pt deserturi.sunt sensibili la insecte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2 Numere Naturale Este 48.aflati Numerele,stiind Ca,impartind Unul Dintre Numere La Celalalt,obtinem Catul 3 Si Restul 4. REZOLVARE COMPLETA!!
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 10.Daca Marim Cu 10 Primul Numar,obtinem Cu 10 Mai Putin Decat De 2 Ori Al Doilea Numar.Care Sunt Cele Doua Numere
In Propozitia "va Iubesc Desi Nu Va Cunosc" am Facut O Greseala Pt Care Editura Imi Cere Sa Corectez. Care Credeti Ca Este Aceasta? Asta E Un Test De Inteligen
Analizati Pronumele Personale Si Pronumele Persoanale De Politete din Textele De Mai Jos Indicand Si Functia Sintactica A Acestora (analiza Completa)"-Vai De Mi
Raza Unui Cerc Este De 10 Cm .Diametrul Sau Are Lungimea De.............cm.
1 Supra 2radical Din 5 Totul In Paranteza La Puterea -1
Vreau Si Eu Lectia La Fizica: Cuplul De Forte!ajutati-ma Va Rog!
Intr-o Livada S-au Plantat 32 Peri,cu 15 Mai Putini Meri,iar Pruni Cati Peri Si Meri La Un Loc.dupa Un Timp Din Livada S-au Scos 14 Peri,2 Meri Si 27 Pruni.cati
Ma Puteti Ajuta La Tema De La Matematica: Radical Din 300 Supra Radical Din 8+radical Din 64 Supra Radical Din 32
2 La Puterea 28 Impartit La 4 La Puterea 13 ???