RO Study
👤
BlazeGamingRo
BlazeGamingRo
26-05-2016
Istorie
a fost răspuns
Aflati raportul numerelor 3/4 si 5/8
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-05-2016
3/4=0,75; 5/8=0,625; Sper ca te-am ajutat!:*♥♥♥♥
Answer Link
Ema87
Ema87
26-05-2016
ca sa afli raportul a doua fractii, o inmultesti pe prima cu inversul celei de-a doua
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heii..stiu Ca Nu Este Corect Dar.... Stiti Cumva Ce Rechizite Si Ce Materii Voi Avea In Cls A 6-a Ca Eu Trec si Vreau sa Stiu Cat Mai Multe... ;) :)PLEASE.. SU
Numiti Trei Basme Romanesti
5.Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Sunt Direct Proportionale Cu 3,4,5. Cel Mai Mare Unghi Al Triunghiului Are Masura De .. (cu Rezolvare)6.Aflati Numerele A S
Un Colet Cantareste 15,3 Kg.Continutul Coletului Reprezinta 90% Din Greutatea Lui.Cat Cantareste Continutul Acestui Colet?
Explica In 5 Randuri Semnificatia Versurilor:,,Raul,stralucind In Soare,/Cearta Salciile,care/Toata Ziulica Dorm"(poezia Este ,,Zi De Vara" De George Toparceanu
Numerele 127,53,76 Impartite La Acelasi Numar Natural Nenul N Dau Resturile 7,5si Respectiv 5. Determinati Numarul Natural Najutatima
Sa Se Calculeze Numarul Cos ( [tex] \pi /5[/tex] )
Vezi Luna-n CingătoareaAprinsei Bolţi Albastre, Argintul Ei TiveşteŞi Pragul Casei Noastre.Şi Uite, -n Clipa AstaEu Nu Ştiu Ce Mă-ndeamnăSă Simt Întreg AmarulAc
1.Determinati Elemntele Multimii A={x Este Numar Natural| 7/12<x-1/15<17/20}2.La Dublul Unui Numar Adunam 1, Triplam Rezultatul Si Apoi Adunam 2. Stiind C
Numerele 127,53,76 Impartite La Acelasi Numar Natural Nenul N Dau Resturile 7,5si Respectiv 5. Determinati Numarul Natural Najutatima