RO Study
👤
Draguta232
Draguta232
26-05-2016
Franceza
a fost răspuns
ex 3 va rog ajutatima
Răspuns :
Spidie
Spidie
26-05-2016
3. Toutes les grandes maisons. C'est une défilée de mode féminine. Francine parle de son état au docteur. Son état passe vite.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT! Alcatuieste Enunturi In Care Locutiunea Verbala A Baga De Seama, La Modul Conjunctiv,timpurile Prezent Si Perfect, Persoana A III-a, Numarul Singula
Daca A*b=294 Si (a,b)=7,atunci Determinati Numerele Naturale A Si B.
A.Daca A, B, C Sunt Trei Puncte Distincte Coliniare In Aceasta Ordine Si AB=12cm, AC=30cm, Atunci BC= ?b.Daca M Este Mijlocul Segmentului BC, Atunci AM=?c.Daca
A)Determinati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 12 Si 18.b)Determinati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 240 Si 150.c)Determinati Cel Mai Mic Multip
Daca Sa Dat Mihai Eminescu La Bac Se Poate Da Si In Toamna Acelasi Lucru?
17)Mihai cheltuie o Sumă De Bani Astfel:-în prima zi Cheltuie 25% Din Sumă;- A Doua Zi Cheltuie 80% Din Rest;-iar a treia zi cheltuie ultimii 15 de lei. Aflați
-19+26-36= ajutatima
Dați-mi O Traducere În Română bună Și Coerentă A Textului:Les Réalistes:Le Réaliste Est À L'aise Dans Un Environnement Simple Et Naturel...il Apprécie Les Activ
Poate Sa-mi Spuna Cineva Toate Personajele Din CALIN-FILE DE POVESTE De Mihai Eminescu?
Imaghineaza-ti Ca Esti Prizonier In Palatul Inghetat Al Craiesei Zapezeii.Alcatuieste O Scrisoare Pentru Un Prieten,prin Care Il Rogi Sa Vina Sa Te Salveze Din