RO Study
👤
User11
User11
26-05-2016
Matematică
a fost răspuns
3 radical din 7 este numar irational?
Răspuns :
Veverita26sh
Veverita26sh
26-05-2016
da 3√7 este numar irational
Answer Link
Crisskiti
Crisskiti
26-05-2016
da, este. :))) ;)))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie,din Text,trei Coordonate Spațiale Reale Și Altele Trei Fictive.
Suma A Două Numere Este 72 .determinați Cele Două Numere Știind Că Primul Este Cu 12 Mai Mare Decât Al Doilea
Pe Semidreapta [OX Se Consideră Punctele A0, A1, A2, A3 , ... ,An Astfel Încât A0A1 =1 Centimetru A1A2= 2 Cm A2A3 =3 Cm ,..., An-1An= N Cm. Află Lungimea Segmen
Secolului Al XIX-lea: Prezentarea Unei Acţiuni Desfăşurate Pe Plan International, Care A Viza Principatele Române, Și A Unei Consecinţe A Acesteia Asupra Spatiu
Imagineaza-ti Ca Faci Parte Dintr-o Comunitate On-line Dedicata Iubitorilor De Animale. Redacteaza Un Comentariu Sub Forma Unui Text , De Cel Putin 150 De Cuvin
4. Despre Patru Numere Se Ştie: • A+b+c+d=181; • A= 24; • Beste Încincitul Lui A; •d Este Cu 13 Mai Mare Decât Dublul Lui C. Calculează Pe A, B, C, D.
16 Micşorează Micşorează Cu 108 Răsturnatul Numărului 658.
Reprezinta Intr-un Sistem De Coordonate, Precum Ceteaua De Mojos, Punctele B (6, 3): X (4.9), L (2, 2); M(1,7). Dupa Modelul R 19,7)repede Va Rog Dau Coroana
Testul 4 (2p) 1. Un Triunghi Are Două Unghiuri Exterioare Cu Măsurile De 149⁰ Și 121⁰ . Verificați Prin Calcul Daca Triunghiul Este Dreptunghic Ofer 5 Stele
4. Precizează Ce Părți De Vorbire Sunt Cuvintele Subliniate. Mie Mi-e Sete! Tata Mi-a Dat Şi Mie O Mie De Lei. Mi-e Dor Și Mie De Bunicii Care Locuiesc La Sinai