RO Study
👤
Gtrvjgyh
Gtrvjgyh
26-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Aproximeaza la zeci de mi nr. 1089999
Răspuns :
Anacaiscorpion
Anacaiscorpion
26-05-2016
=1090000----zeci de mii sta pe locul 5de la dreapta(8) ,e urmat de cifra 9,deci prin ados,devine 9 urmat de zerouri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 90cm. Află Lungimea Și Lățimea Dreptunghiului Știind Că Lățimea Este Egală Cu Jumătate Din Lungime Și Încă 9cm
18 PUNCTE SI COROANA E DOAR O INTREBARE. ..Dacă În Propoziția:"Câştigul Grație Alor Mei A Fost Apreciat"schimb "alor Mei" Cu "părinții Mei" Se Schimbă Şi Funcți
Va Rog 5 Si 6 Dau Coroana!!!
Fie Un Unghi ABC Astfel Incat Masura Sa Este Legala Cu 65° + N° . Aflati Numarul Natural "n" Pentru Car e Unghiul ABC Este Succesiv : a) Ascutit . B) Drept . C
Dau Coroana La Cel Mai Inteligent Raspuns!!! Ex 3,4,6
VA ROG!dau Coroana.Aflati Raza Sferei Inscrise Si A Celei Circumscrise Unui Con Cu Sectiunea Axiala Triunghi Echilateral De Latura A.
Sa Se Calculeze Limita Cand X->-infinit Din (radical De Ordinul 3 Din X - Radical De Ordinul 5 Din X) Trebuie Sa Dea - Infinit.
Ajutatim Va Rog 2,3 Sa Exersam Repede
Realizează Un Sondaj De Opinie De Minim 15 Întrebări Având Ca Temă ,,Școala Și Timpul Liber'' . URGENT! Vă Rooooog !
Alcatuieste In Caiet O Compunere De Maximum 15 Randuri,cu Titlul ,,O Aventura In Parcul De Distractii",in Care Sa Folosesti Şase Forme Ale Pronumelui Personal S