RO Study
👤
Aivlis
Aivlis
26-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Alcatuieste o problema dupa exercitiul 374+124*5
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
26-05-2016
Marin avea 374 de lei economii. De ziua lui a primit cate 124 de lei de la cele 5 rude ale sale. Cati lei are acum Marin? Rezolva problema printr-un singur exercitiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Calculate Limitele
Tema La Engleză Clasa A 5a Am Atașat O Poza /repede Daca Se Poate /multumesc (anticipat)
Marius Avea 7 Mașinuțe Cu Ce Primeste De Ziua Sa Are În Total Nouă Câte Mașinuțe A Primit
Daca Numarul 2^2005 Are M Cifre Si Numarul 5^2005 Are N Cifre , Sa Se Afle M+n. Multumesc Anticipat!
Buna Ziua As Dori Si Eu Sa Ma Ajute Cineva Sa Compun O Compunere Cu Titlu " Prima Zi De Scoala " Sa Fie De O Pagina Nu Mai Mult Multumesc Frumos
Încă 2 Exerciții !! Ultimele Pe Ziua De Azi !!! Scuze, De Deranjul Provocat !! Mulțumesc Din Nou !!
Dau Coroană E Urgent Ex 2
2. NBA Este Prescurtarea De La National Basketball Association. Găsește Prescurtăriasemănătoare Cu Privire La Următoarele Sporturi:- Fotbal:- Tenis:
Te Rog Să Îmi Spui Cateva Argumente De Ce Să Înveți Dimineața, Mulțumesc!!!! Dau Coroană
Un Amestec Care Conține Doua Aldehide In Raport Molar De 1:1 Se Oxidează Cu O Soluție Acida De Permanganat De Potasiu. Compusul Organic Din Masa De Reacție Obți