RO Study
👤
Alexia125
Alexia125
26-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Exertițiul 17 va rog frumos!!!
Răspuns :
DEEAda
DEEAda
26-05-2016
28+15=43
29+15=44
30+15=45
31+15=46
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Inca O Proba! Folosind Urmatoarele Cuvinte Extrase Din Text:raze,vesele,batran,baietandru,jucarii,copil, Alcatuieste Eneunturi Pentru A Ilustrra Cele Trei Valor
Am Si Eu Nevoie De 2 Compuneri Cu Titlurile : " Un Gest Frumos " Si " Cea Mai Fruoasa Zi " . Multumesc Anticipat !
Rezistorii Identici Din Figura Alăturată Au Fiecare Rezistentă Electrică R = 6 . În Aceste conditii, Rezistenta Echivalentă Între Bornele A Si B Este:(detalii I
Imi Puteti Spune Daca Urmatoarele Propoziti Sunt Comparati:-parul Ii Era Si El Ca Neaua-enegic Ca Intotdeauna-luminosi Ca Atunci Cand Sosira Prima Data In Valea
Daca A*b= -2/5 Si A*c=1/3 Atunci:1) A* ( B+c )= ?2) A* ( B-c ) = ?
Indica Functia Sintactica A Cuvantului: "asezate"Enuntul: La Dreapta Si La Stanga Satele Asezate Prin Colturile Vailor . Va Rogg
Cum Argumentezi Un Text In Genul Epic??? ☺☺☺☺
La Ora De Consiliere Eleviii Clasei A 6a Hotarasc Sa Achizitioneze Un Aparat De Fotografiat . Pentru Acesta , Ei Doresc Sa Gaseasca Oferta Cea Mai Buna . Pretul
Care Sunt Sinonimele Cuvantului Profesor
HELP! A) Scrie Trei Judete Care Se Invecineaza Cu Bucurestiul.b) Scrie Cum Se Numeste Capitala Fiecarei Tari:Romania - Bucuresti;Ungaria - ............. ;Republ