RO Study
👤
Leo132
Leo132
26-05-2016
Limba română
a fost răspuns
opusulcuvantului nedumerit
Răspuns :
Emmasuper
Emmasuper
26-05-2016
instiintat,cred.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Conjugă Verbul A Oferi La Toate Modurile Și Timpurile
Se Considera Multimea A={-4,-2,6,3,2/5,√5;3,(25);√5,(4);44/7;√45A Intersectat Cu N,A Intersectat Cu Z ,A Intersectat Cu Q,A Intersectat Cu(Z-N),A Intersectat (R
VĂ ROG MULT!! Continuaţi Fragmentul Ccu Cat Vreti Voi. Cu Cât Ne Apropiam Mai Mult De Terra Totul Ni Se Părea Banal. Auzi, Noaptea Pe Terra Este Întuneric, Es
Include În Enunţuri Diferite Forme De Plural Ale Substantivelor Cap, Cot, Bucată
Media Aritmetica A Numerelor X Si Y Este 11. Daca Marim Numarul X Cu 7 Si Micsoram Numaru Y Cu 9, Raportul Acestor Numere Este 3 Pe 2. Sa Se Afle x Si Y.. Am N
Un Termometru Indica In Camera 20*C Iar Afara -5*C.Diferenta Dintre Temperatura Aerului Din Camere si A Celui De Afara Este De .........Spuneti-mi Va Rof Imi T
Imi Dati Va Rog Din Suflet Harta Textului A 2 Basme Care Vreti?
Redactează Un Text De 80-150 De Cuv. In Care Sa Prezinți Importanta Primei Școli Românești,pe Baza Informațiilor Din Text (Evaluare NAtionala Lb. Si Literatura
Raluca Are 17 Castane ,iar Mircea Are Cu 10 Castane Mai Multe .Cate Castane Trebuie Sa-i Dea Mircea ,Ralucai Pentru Ca Ei Sa Aiba Numere Egale De Castane? Probl
78-a:4=68 Cum Se Rezolva