RO Study
👤
Stefii5
Stefii5
26-05-2016
Limba română
a fost răspuns
un text sai anunt pe ionuț cu ceva
Răspuns :
Boss216
Boss216
26-05-2016
Buna ionut! ce mai faci?Ti-am lasat acest bilet deoarece astazi nu voi veni acasa voi ramane la mariana vreau sa te anunt ca diseara la ora 9 va veni o colega de a mea care iti va cere niste carti te rog sa i le dai
cu drag(cum te cheama pe tine)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Sunt 42 De Bile Albe,rosii Si Albastre.Cate Bile Sunt Albe,cate Sunt Rosii Si Cate Sunt Albastre Da Ca 29 Nu Sunt Albe,iar 18 Nu Sunt Albastre?
Suma Acestui Nr. Este 650 Daca Din Acestui Nr Se Scot Acestui Nr Se Obtine : 27; 38; 50;13;22
Un Teren Dreptunghiular Este Imprejurit Cu Un Gard Cu Lungimea De 100m.Aflati Dimensiunile Terenului Daca Lungimea Lui Este Cu 10m Mai Mare Decit Latimea.
Seamana Cu O Veverita Dar E Putin Mai Mare
Buna! Va Rog Dati-mi Cateva Propozitii In Care Sa Folositi Cuvantul Stravezii. Celor Care Le Multumesc In Comentarii Inseamna Ca Ideile Sale Au Fost Bune Si Ca
Aflati Solitia X-2y=1
1) La Un Concurs Mara A Obținut Cât Jumatate Din Punctajul Lui Andrei,Irina Cu 36 Mai Multe Puncte Decat Mara Iar Teodor Cu 82 Mai Putin Decat Irina.Daca Te
Aranjamente De N Luate Cate 8 Plus Aranjamente De N Luate Cate 7 Egal Cu 9 Aranjamente De N Luate Cate 6
Alcatuiti Cate Un Enunt Cu Sensul Dirrct Si Cel Figurat Al Cuvintului Fuior
Salut Am Nevoie De Structurile Corpului Celenteratelor Care Realizeaza Functii De Relatie, Nutritie Si Reproducere