RO Study
👤
Dhfbdhjns
Dhfbdhjns
25-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Câmpul lexical al cuvântului busola.
Răspuns :
Alecssa1710
Alecssa1710
25-05-2016
Busola:N,V,S,E
CRED..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Coeficientul Lui X Din: 2x+3y?? Si Cum Se Afla Coeficientul Unui Nr??Va Rog Sa Imi Spuneti!
Te-ai Gandit Vreodata Sa Calatoresti Cu Balonul Zburator ? Oare Ce Priveliste Ai Avea De Acolo ? Ce Sentimente Ai Incerca ? Fa O Descriere , De 8-10 Randuri, A
In Reperul Cartezian X0y Se Considera Punctele A(1,2) , B(5,6) Si C(-1,1) .Determinati Ecuatia Inaltimii Din C In Acest Triunghi .
O Compunere Care Pleaca De La O Intamplare Si Descrie Cel Mai Bun Prieten
Andriana Si Valeria Au Intrat In Cofetarie.Fiecare Are Cite 10 Lei.Daca Ati Fi Vinzator,ce I-ati Propune Andrianei,daca Ea Doreste 2 Prejituri Si O Bautura Dulc
Noteaza Cinci Exemple De Termini In Care Litera "I" Apare In Interiorul Cuvantului .
X La A2a + Y (totul La A2a) ... - ... X La A2a -y (totul La A2a)
Hei,as Vrea Sa Fac O Poveste De Dragoste Si Nu Am Un Titlu.As Vrea Cateva Sugestii, Dar FARA Chestii Cu "Dragoste Adolescentina" "Iubire De Adolescent"..si Tot
Numerele A1,A2,A3,....,An Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 2,6,12....,n(n+1).Daca A1+A2+A3+....+An=5400 Si An-1-An=60,aflati N Si An
Alcatuiti Un Text In Care Sa Utilizati Comparatii, Folosind Urmatoarele Cuvinte De Legatura: Asemenea, Ca, La Fel Cu, Precum. Multumesc !!