RO Study
👤
Djpascariu
Djpascariu
25-05-2016
Geografie
a fost răspuns
Un rebus despre croatia
Răspuns :
Tonel1
Tonel1
30-05-2016
ZALĂU ARGEȘ GALAȚI RUSIA ESTONIA BOSNIA Prima literă din fiecare cuvânt formează capitala Croației(Zagreb).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rugăm Să Ajutați Cu Numărul 18
Adevarat Sau Fals? a) Protonii Sunt Particule Cu Masa Neglijabila b) Masa Unui Atom Este Egala Cu Masa Nucleului Sau c) Electronii Au Sarcina Electrica Pozitiva
Nanismul Hipofizar, Gigantismul, Acromegalia, Gusa Endemica, Diabetul Zaharat Si Gusa Exoftalmica Sunt Boli Endocrine. Scrieti Cate Doua Caracteristici Pentru F
Suma Dintre Un Număr Prim Şi Un Număr Impar Este 371.Aflati Numerele
A: 2=?a:2+47=?Ajutoor
Va Rog Foarte Urgent Dau Coroana Promit Fac Poza Din Nou Daca Nu Înțelegeți Va Rog !!!!!!
Mets Le Verbe À La Forme Convenable./Pune Verbul La Forma Potrivită. Înlocuiește Punctele Cu Forma De Indicativ Prezent A Verbelor Din Paranteză. Nous (chanter
Ma Pot Transfera La Un Liceu Militar Daca Sunt La Un Liceu Civil Si Sunt La Profil De Stiinte Ale Naturii ( B Prima Clasa ,am Intrat Cu Media De 9,06) Si Am Ter
Ordonează Versurile Următoare Din Poezia „larna Pe Uliţă“. Verifică Rima Strofei. Să-și Păzească Drumul Lor! Se-nvârtesc Și Țipă-ntruna Râd Și Sar Într-un Picio
Vă Rog Frumos,cine Mă Poate Ajuta Si Pe Mine Cu Acest Exercițiu?...chiar Am Nevoie De El..