RO Study
👤
Negrescuion
Negrescuion
25-05-2016
Matematică
a fost răspuns
primii doi ani ai sicolului 21
Răspuns :
Alexcornea67
Alexcornea67
25-05-2016
Primii doi ani ai secolului 21:
2001, 2002
Answer Link
Julie1985
Julie1985
25-05-2016
ultimii 2 ani ai secolului 21 sunt:2098 si 2099
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 220.Daca Sacadem Al Treilea Numar Din Suma Primelor Doua ,obtinem 44.Daca Scadem Primul Numar Din Suma Ultimelor Doua, Obtinem 102. Dete
In Triunghiul Isoscel ABC , ( AB = AC ) , D Este Mijlocul Laturii [ BC ] . Demonstreaza Ca AD Este Mediatoarea Lui [ BC ] .
Grupati Pronume In Forme Accentuate Si Neaccentuate: Voi,il,ne,eu,-l,mine,ei(fem),va,el,o,ma,v-,tu,ea,il,i-,ele,le,noi,m-,te,lor,li.
Buna! Imi Poate Spune Cineva , Va Rog Frumos , De Ce Lecturi Am Nevoie Pentru Clasa A 7-a ? Ce Lecturi Se Fac ?
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor: ACEST, FILMULUI, CARE, VOR AVEA LOCCu Aceasta Ocazie, Va Dedica Acest Ciclu Filmului Romanesc, Cu Sesiuni Care Vor A
Volumul Unui Cub Este De:a) 0,64m Cubi; C) 2,197cm Cubi Aflati Aria Laterara A Cubului In Fiecare Caz
Prin Oxidarea A 2 Moli Din Sulfura Unui Metal Divalent, Rezulta 160 G Oxid Metalic, 44,8 L SO2 (c.n.) Si Se Consuma 78,4 L O2. Determina Sulfura.
Soricelul Jerry Se Afla La 25 M De Vizuina Sa. Motanul Tom Se Afla La 15 M De Jerry, Astfel Incat Dreptele Determinate De El Si Jerry, Pe De O Parte, Si El Si V
Care Sunt genul Si Specia Povestii Dumbrava Minunata???
Help Imi Trebuie Toate Personajele Din Budulea Taichii