RO Study
👤
Omg2
Omg2
25-05-2016
Limba română
a fost răspuns
trei pronume personale
Răspuns :
Thisme
Thisme
25-05-2016
eu
tu
el
Sper ca ţi-am fost de ajutor
Answer Link
KawaiiCalypso
KawaiiCalypso
25-05-2016
pronume personale:eu,tu,el
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Folosind Această Metodă, Determinați Numerele Pri 5 Împărțiți Fiecare Dintre Următoarele Liste De Numere, În Două Subliste, Una Formată Din Numer Prime, Cealalt
5. Reprezentaţi Geometric Câte Două Triunghiuri 7. Pentru Fiecare Din Cazurile: A) Au Un Vârf Comun, Notat Cu M; B) Au O Latura Comună, Segmentul NP; C) Interio
Va Rog Urgentttttt!1.Daca 3a Supra 5b Egal 9 Pe 4 Atunci 15b Supra A Are Valoare De.2.Daca X⁰,x⁰–15⁰,x⁰+20⁰si X⁰+35⁰ Sunt Patru Unghiuri În Jurul Unui Punct Atu
Aria Unui Trapez Este 400 Dm2 , Raportul Dintre Bazele Lui Este De 1\3 Iar Inaltimea Este Media Aritmetica A Bazelor. Calculati Lungimea Bazelor Si Lungimea Ina
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Rezolv Exercitiul Asta? As Fii Tare Recunoscător!
Calculati Lucrul Mecanic Efectuat De Un Tir Care Transporta 10 Tone De Ciocolata Pe O Distanta De 250 De Km.
15 Ask And Answer, As In The Example. • Meet Sb Famous. • Break Your Leg • See A Tiger • Eat Snails Go Bungee Jumping • Go Up In A Hot-air Balloon • • • • • Win
. Calculează Masa Moleculară Relativă Și Citeşte Formula Pentru Fiecare Din Următoarele Substanţe: A) CH4 B) CO₂ C) SO₂ NH₂ NO₂ 503 H₂O HCI N₂O5 NO SiO₂ P₂O5
Dau Coroana + 30 Puncte2. Calculati:. A)4½:⅔ B) 4½:3½ C) 7/12:3 1/16 D) 5⅙:6 8/9 E) 5:1¼ F)16:9⅗ G) 2⅔:2⅓ H)3¾:1¼ Va Rog Mult Va Dau 5 Stele Și Coroana Va Roggg
Analizează ! Ce Crezi Despre Darul Craiesei Zăpezii Oferit Lui Kay ? Dau 40 De Puncte!