RO Study
👤
Marsala2
Marsala2
25-05-2016
Limba română
a fost răspuns
un text caietul care plange
Răspuns :
Billi
Billi
31-05-2016
Era o zi de vara cand in ghizdanul meu era un caet de matematica care tot plangea.Eu curios intreb de ce plange
Iar el cu lqcrimi in ochi im apune .Plqng deoarce stapanul meu face avioane din filele mele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Use The Correct Form Of The Verbs In Parentheses 10. The Company That (to Promote) The Competition Contributed With Both Money And Equipment. 11. He Affirmed He
Trebuie Sa Îl Fac Pana Mâine HelpppppppppppppE Urgentt
Enumerați Ființele Vii De Pe Pământ
Calculati Raza Cercului Circumscris Unui Trapez Isoscel ABCD Cu Lungimile Bazelor De 7 Cm Si 25 Cm, Iar Lungimea Laturii Laterale De 15 Cm.
Ajutor Va Rog........
O Cantitate De Vin De Masă De 6.5 Kg, Care Conţine 20 % Alcool Etilic, Este Supusă Fermentaţiei acetice, În Vederea Obţinerii Oţetului. Determinaţi Masa De Oţet
Principalul Oraş În Care Se Află Prefectura Unui Judeţ Se Numeşte...URGENT DAU COROANA!!!!!!!!!!!!!
VA ROG FRM.....AM NEVOIE REPEDE!!!!!LA CELE DOUA FISE!!! DAU 40 DE PUNCTE!!
Completeazã Enunțurile Cu Subiecte Potrivite În Pãdure Cîntã _____. Au Înbobocit__şi____. _____,____,____aleargã Pe Cîmpia Înverzitã. În Parc____,____,____se Jo
Va Rog Am Nevoie De Ea Urgent Completati:a) 7km=.........hm=......dam=.........m=........dm=.........cm=.........mm