RO Study
👤
Seby75
Seby75
25-05-2016
Limba română
a fost răspuns
ce hotarare crezi ca a luat pescarul
Răspuns :
Stephano
Stephano
25-05-2016
Dupa parerea mea,pescarul a adus pestisor acasa la nevasta sa,deoarece spune ca se gandea ca va pleca acasa fara hrana,dar contrar acesteia el era milostiv....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Atributul Pronominal Din Enunțul „Copilul Aceleia Este Foarte Talentat.”, Este Exprimat Prin….in Cazul…..
În 80 De Orez Sunt Cu 240 Kg De Mere Mai Mult Decât În 60 De Lăzi De Același Fel Câte Kilograme De Mere Sunt În Fiecare Ladă. CU SCHEMĂ!!!!
O Opinie Despre "modern Technology Is Not Always What We Desire It To Be" Cam 180-200 Cuv. Poate Fi Si In Romana Ca O Traduc Eu URGENTT VA ROGG!!!
Va Rog Sa Rezolvați Repede!!!
Puteti Va Rog Frumos Sa Spuneti Niste Persoane La Primel 3 Si Niste Informatie
Eu Sunt Cel Mai Mic Număr Natural Care, Înmulțit Cu Numărul 999, Da Ca Produs Un Număr Care Nu Conține Cifra 9. Cine Sunt Eu?
Identificați 6 Motive Pentru Care Nu Învățați La Disciplina X, Iar Apoi Încadrați-le Întipurile/formele Motivaționale Studiate.seriozitate
Ajutati Va Rog Urgent Dau Multe Puncte
Realizează Un Dialog Din Patru Cinci Replici De Bancă Despre Tradițiile Popoarelor Antice Care Sunt Partea A Cezarului Cultural Univers
Atinge Lung Un Decupaj Pentru A-l Fixa. Decupajele A Căror Fixare A Fost Anulată Vor Fi Șterse După O Oră.