RO Study
👤
Puisoru
Puisoru
24-05-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se deoparte textul Vizita in fragmente
Răspuns :
Candy21
Candy21
24-05-2016
Desparti fragmentele , atunci cand ti se pare tie ca textul a trecut la alta idee.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Da Exemplu De Un Desen Pentru Cartea Razboiul Solomonarior De Moni Stăniă
Curiozitati Despre Mircea Cel Batran Varogggggggg Am Nevoie Pentru Proiect!
Citiți Poezia Lupul Rapul Şi Varza" De Anton Pann. Identificaţi Lanţul De Hrănire, Apoi Rezolvap Problema De Logică. Cat De Repede Posibil Pls
Vă Rog Mult Din Tot Sufletul Meu Ajutați Mă Dau Coroană
Bună Seara, Oare Ma Puteți Ajuta Sa Aflu Numele Melodiei Banii Banii Care Nu Este O Manea, Melodia Aceasta Apare În Clipul Trupei Ozn De La Romanii Au Talent L
5. Magicianul Symbolus A Modificat Cele Zece Cifre Folosite De Noi În Scrierea Numerelor, Alegând Câte Un Simbol Pentru Fiecare Cifrǎ. Pentru A Descoperi Codul
Mo Oaspeții Primăverii In Fund, Pe Cer Albastru, În Zarea Depărtată, Na Răsărit, Sub Soare, Un Negru Punct S-arată. E Cocostarcul Tainic, În Lume Călător, Al Pr
Media Aritmetică A Două Numere Este 54 Suma Numerelor Dacă Unul Împărțit La Celălalt Cât Dă Câtul Restul 2Ajutorr,dau Coroanaa
Va Rog Frumos Cat De Repede Se Poate!!!Dau Coroană Și 100 Puncte Pe Cel Mai Bun Răspuns Promit!! Doar 8 Și 10!!
1.Citește Versurile De Mai Jos Și Compară-le Precizand:a) Stările Sufletești Pe Care Le Transmit (bucurie, Confuzie, Încântare, Tristețe, Etc.)b) Modalitățile G