RO Study
👤
Bursucu4
Bursucu4
24-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă ca si fost pionier ?
Răspuns :
6LaMate
6LaMate
24-05-2016
Pionierii sunt cei din anii 1950-1990. Purtau un batic pe gat si aveau o sapca de controlor parca. " Ca si fost pionier" ar fi cineva care a facut scoala prin secolul 20. Nu se vede foarte clar poza dar cam asa arata un costum de pionier
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent! Mai Am De Facut Acest Exercitiu La Engleza, Doar Ca Nu Inteleg Ce Trebuie Facut La El. Adica Nu Am Un Exemplu, Iar Cerinta Imi Este Putin Ambigua Chiar
Scrieti 2 Propozitii In Care Pronumele O Sa Fie Substantiv Si Verb Auxiliar. Imi Trebuie Urgent
Alcatuiti Propozitii Despre Mama Vitrega A Albei C Zap Cu Predicat Nominal
Am O Rugăminte Cine Este Drăguț/ă Cu Mine Să Mă Ajute La O Compunere Cu O Întâmplare Petrecută În Timpul Delulări Unui Proiect Școlar Vă Rog Mult !
Daţi Sinonime Pentru Următoarele Expresii Din Textul "Prâslea Cel Voinic Şi Merele De Aur": - "a O Sfecli"- "a Se Lega Că"- "a Pune Mâna Pe"- "a Face Voia Cuiva
Am Nevoie De O Poezie Despre Paste.Trebuie Sa Fie Compusa Neaparat De Voi.Verific. Va Rog,dau30 De Puncte Si La Cea Mai Frumoasa Dau Coroana!!
Informati Despre Orasul In Care Sa Nascut Marco Polo
Alcatuiti Peopozitii Cu Cuvintele :climat,ezita,esenta,armonioasa,desavîr-siti
Care Este Formula Chimică A: "țipirig"?
Ofer 35 Puncte Si Coroana un Text Creativ Liber Care Un Personaj Iti Face O Vizita