RO Study
👤
Emy39
Emy39
24-05-2016
Limba română
a fost răspuns
graie cu acelasi inteles
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-05-2016
grai - limba , vorba
Answer Link
Aiduta04
Aiduta04
24-05-2016
Grai- vorba,spusa,limba,zisa,etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua,Trebuie Sa-mi Imaginez Un Text Narativ, In Care Sa Am Ca Personaj Un Melc. Ma Puteti indruma?
Ajutați-mă Vă Rog Foarte Frumos...!Trebuie Să Fac Un Text Argumentativ Despre: „Efectele Rutinei Asupra Vieții Cotidiene”
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Prezinti Importanta Primei Scoli Romanesti.
Stabiliti Subiectele Si Predicatele.Adaugati Si Parti Secundare De Propozitie:Soarele Apune,Vine Furtuna,Varulire Cresc,Intunericul Coboara,Valurile Izbesc,Pere
Cum Se Explica Expresia ,,cultiv Cu staruinta Prietenia"
Catul Si Restul Impartirii A Doua Nr Sunt Egale Cu 5. Alati Nr, Stiind Ca Suma Acestora Este 161.
Completeaza Spatiile Libere Folosind Cate O Propozitie Secundara Introdusa Prin Cate O Conjunctie Subordonatoare Adecvata:a) Si-ar Fi Parcat Masina Aproape De H
Suma A Trei Numere Este 54. Al Doilea Este Dublul Primului Numar. Al Treilea Este Cu 4 Mai Mare Decat Al Doilea. Care Sunt Cele Trei Numere? URGENT!!!
Construiti Un Dialog Hasliu Alcatuit Din Zece Replici.Folositi O Formula De Intiere,una De Mentinere Si Una De Incheiere A Dialogului.
Alcatuieste un Enunt Pentru A Ilustra Raportul de Subordonare In Fraza.