RO Study
👤
Noapte2
Noapte2
24-05-2016
Limba română
a fost răspuns
scrie 4 surse de sunete
Răspuns :
Kallyopi200511
Kallyopi200511
24-05-2016
muzia, zgomotele puternice etc
Answer Link
DogBlog
DogBlog
24-05-2016
ploaia,vocea,tunet-fulger,zgomot,copaci( adica fosnetul lor),animale..etc sper ca te-am akutat si bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comenteaza Toate Poiezile De Mai Jos. A. „Te Ascunzi În Spatele Viselor Mele, Iubita Mea De Dincolo De Zi, Şi Ca Să Fim Împreună Ar Trebui Să Nu Mă Mai Trezesc
Ecris Les Mots Soulignes Au Pluriel a) Dans La Classe Il Y A *un Ordinateur.
Urgent: Care Răspunsul Corect: A. Milimetrul Este O Submultiplul/multiplul Metrului. B. Lumina De O Singură Culoare Se Numeşte Lumină Policromatică/monocromatic
Diferența A Doua Numere Este 340,cel Mai Mic Fiind 120.afla Celălalt Numar
Consideri Că Educația Copiilor Se Realizează După O Regulă General Valabilă? Motivează Ti Răspunsul, În 50-100 De Cuvinte , Valorificând Textul 2. Îmi Trebuie A
Analizați Toate Părțile De Vorbire Va Tog Dau Coroana
Am O Întrebare Pentru Ăștia Care Termină Clasa A VIII-a.Copiii, Voi La Ce Liceu Vreți Să Mergeți?Vă Întreb Așa Din Curiozitate.P.S. Doar Pentru Cei De Clasa A V
Fisa 4. Ex 2. Subliniază În Fragmentul Scris Cu Verde Pronumele Personale Şi Alte Forme Ale Acestuia. Scrie Pe Marca- Jul De Mai Jos Pronumele Personal De Polit
Complete Par Un,une,des: ___ Tableau ___ Copine ___ Cadeaux ___ Ami ___ Guitare ___ Dictionnaire Apropo, Totul Este In Franceza Pe Calculator.
Ce Se Întâmplă În Fiecare Tablou Din Luceafărul?