RO Study
👤
Diana312
Diana312
24-05-2016
Limba română
a fost răspuns
afis cu un eveniment scolar
Răspuns :
Antoniaca
Antoniaca
24-05-2016
SPER CA AM FOST DE FOLOS!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Facut Rezumatul La Un Capitol Din Vrajitorul Din Oz.Si Nu Mai Pot Sa Imi Amintesc Care Intamplare Din Ce Capitol Este! AJUTATIMA!!!
Triunghiul ABC Cu M(<BAC)=90 De Grade Si AB=2. Din Puctul A Se Construieste Inaltimea AD, D Apartine(BC) . Se Stie Ca M(<DAC)=2*m(<BAD). Determinati M(
Am Nevoie De Un Diaalaog De 10 Replici La Limba Romina Si Lit Romina Care Sa Fie Intre Mine Si Ulita Copilariiei Mele Va Rog Frumos Ajutatima.
Pe O Creanga Sunt 20de Pasari.Un Vanator Nimereste 2.Cate Pasari Mai Sunt Pe Creanga?
Vreau Si Eu Raspunsul La Urmatoarea Problema De Matematica :Sa Se Afle Ultima Cifra A Numarului :S=1+1x2+1x2x3+1x2x3x4+........ + 1x2x3x4x5x6x7x....x2008Multume
Hei ! Ma Puteti Ajuta? Sa Se Afle Regula Sirului : 1, 9, 35, 91, 189, 341, 559, 855.MULTUMESC MULT !
Ce Este Celula Si Ce Functii Are ?
Am De Facut Rezumatul La Un Capitol Din Vrajitorul Din Oz.Si Nu Mai Pot Sa Imi Amintesc Care Intamplare Din Ce Capitol Este! AJUTATIMA!!!
ABCDA'B'C'D' Prisma Patrulatera Dreapta Cu Bazele Patrate Reprezinta Schematic Un Suport Pentru Umbrele . Segmentul [AP] Reprezinta O Umbrela Care Se Sprijina
Care Erau Legile lui Mendel? Mi Le Puteti Explica Pe Scurt? :)