RO Study
👤
Robert130
Robert130
24-05-2016
Limba română
a fost răspuns
realizeaza un meniu sanatos pentru ionel
Răspuns :
Eu35
Eu35
24-05-2016
o salata de rucola cu rosi,o cioba de legume fara carne,rosi umplute cu branza slaba de vaca simarar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Va Rog Imi Puteti Spune Un Referat Pt Clasa A5a Despre Scoala ? Eu Am Cautat Dar Nu Am Gasit !!!! Va Rog Ajutatima Imi Trebuie Urgent !!!!!! Va Multumes
Pentru Festivalul Dulciurilor S-au Pregătit 148 Tavi A Câte 35 Amandine,207 Tavi A Câte 35 Savarine Și 163 Tavi A Câte 35 Briose.cate Prăjituri S-au Pregătit Pe
Răspundeți La Următoarele Întrebări, Corect, Fără Google Translate Sau Jumătate În Română, Jumătate În Engleză. Mulțumesc.1.Is There Anything You Couldn't Live
Cine Este Personajul Personajul Negativ Din Minunea?Repedeeeee
Cum Se Calculeaza 5,2 Impartit La 2,6?
Va Rog Cinci Substantive Ptr Fiecare Gen :feminin ,masculin Neutru?
1)Daca Marim Un Numar X Cu Sfertul Lui Obtinem Numarul 1,5;aflati Numarul X 2)Pentru A= - [tex] \frac{7}{8} [/tex],aflati Diferenta Dintre Dublul Lui A Si Inver
Bunicul Si Nepotul Au Impreuna 70 Ani Nepotul Este De 9 Ori Mai Mic Să Se Afle Vârste Fiecăruia
Doua Calcule Cu Necunoscute. 1100-[(512-144:a)x2]-171=1 [(420:a)x4+24]:4=11 Va Rog Ajutati-ma!!!
Radical Din 5 Va Rog Ajutati-ma!! Trebuie Sa Dea ...radical Din.... Sper Ca Ati Inteles.