RO Study
👤
Ionela130
Ionela130
23-05-2016
Limba română
a fost răspuns
ziarul clasei clasa a doua
Răspuns :
DIDI6118
DIDI6118
23-05-2016
sunt niste elevi silitori
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Exercițiile 4 Și 5 Din Poză. Dau Coroană!!
1. Există Un Substantive In Cazul G In Varianta: a) M-am Așezat In Locul Tău. 6) Am Stat În Faţa. c) Cartea Este Așezată Deasupra. d) Mașina Din Spatele Casei E
4 Încercuiește Varianta Corectă. Toţi Oamenii S-au / Sau Uitat Spre Cer. Ei S-au / Sau Mirat De Frumuseţțea Curcubeului. S-au / Sau Gândit Dacă E Un Vis S-au/sa
O Pentru A Confecționa 7 Garnituri De Pat, Se Folosesc 21 Metri De Material De Câți Metri De Material Are Nevoie Pentru A Se Confecționa 14 Garnituri De Pat?
A) Analizaţi În Familie Facturile Pentru Consumul De Energie, Apă, Gaze Naturale În Ultimele Trei Luni. Concluzionați. B) Stabiliți Măsuri De Economisire, Apoi
Calculați Suma Dintre Aproximarea Prin Lipsă La Întregi A Numărului 24,7 Aproximarea Prin Adaos La Întregi A Numărului 14,24 Și Rotunjirea La Întregi A Numărulu
Mane Se Intoarce Mama Si Tata Varog Faceti PS3:iGnorati A 2 Poza Nu Mai Pot Sa O Scot Este Depe Whetapp? Nu Din Tel Meu
5 Patru Buchete De Narcise Costă 20 De Lei. ⚫ Cât Costă Un Buchet? ☐ • Cât Vor Costa 7 Buchete Identice?
BDiferența A Două Numere Este 140. Primul Număr Este Cu 72 Mai Mare Decât Dublul Celui De Al Doilea Număr. Care Sunt Numerele?
Al 3 Lea 5 Va Rog.multumesc