RO Study
👤
Miha1111627
Miha1111627
23-05-2016
Matematică
a fost răspuns
x/9=5/3 atunci x este egal cu...?
Răspuns :
OoCrissoO
OoCrissoO
23-05-2016
=> x=9x5 totul supra 3 (9 cu 3 se sinplifica)
=>x=3x5
=>x=15
Answer Link
StefFreek482
StefFreek482
23-05-2016
x/9=5/3=>x=9*5/3=>x=15 (9 si 3 s-au simplificat si a ramas 3 iar 3*5=15).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG! NU STERGETI! Hei. Voiam Sa Va Intreb: In Barem La Mate, De Exemplu F Este Convexa Pe Un Anumit Interval... Scrie Ca F Doar Mai Mare . Dar Eu Am Pus In C
Salut! Maine Este "imbarcarea" La BAC. Spuneti-mi Si Mie Va Rog: - Rolul Verbelor La Timpul Imperfect; - Trasaturi Ale Genului Dramatic; - Trasaturi Ale Comedie
Ajuta.l Pe Peter Pan Sa Scrie Un Bilet Convingător In Care Sa O Roage Pe Doamnă Darling Sa Ii Restituie Umbra
Raspunde La : 1. Cate Tari Sunt In Total 2. Cate Continente -..-3.cate Planete -..-4.cati Oameni -..-5. Cate Galaxii -..- Multumesc !
Va Rog! Dau Stele+inimi+coroana!!! Raspunsul Pe O Foaie Va Rog. Ex.11
Salut,ma Intrebam Daca Este Un Doritor Sa Imi Ofere Ajutorul.Am Ramas In Urma Cu Materia Si Ma Gandeam Ca Pot Obtine Cele 16 Puncte Pe Subiectul 3 Pentru Ca Nu
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Inacdrare Intr-un Curent/ Orientare Literara A Romanului Morometii ? VA ROG!!!
Salut , As Vrea Sa Mi Explice Si Mie Cum Se Inmulteste O Matrice Pe Larg Sa Pot Intelege! 3 -2 3 -2 5 -3 + 5 -3 =
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Problema De Mai Jos? Un Cilindru De Cupru Cu Raza De 20 Cm Și Înălțimea De 1 M, Se Găsește La Temperatura De 0 Grade Celsius. Cilindrul
Traduceti Urmatorul Text Din Germana: Vom Text Zum Aufgabe. Vier Frachtschiffe Mit Würfelformigen Container (Seitenange:1 Meter) Werden Beladen. Der Frachtraum