RO Study
👤
Dimabotnaru1
Dimabotnaru1
23-05-2016
Engleza
a fost răspuns
Ajutati-ma la ex. 2 va rog.
Dau coroana!
Răspuns :
Andreicusiac
Andreicusiac
24-05-2016
1) had not arrived; 2) agrees; 3) would lend, finished; 4) will come, feels; 5) opened; 6) was taken; 7) was taking; 8) are having; 9) go, am going, is being. Sper că te-am ajutat. Întreabă-mă dacă e ceve neclar :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Rezumat La Amintiri Din Copilărie. 100 De Puncte
4.Ce Fel De Strofe Are Textul?5. Identifică Strofa În Care Se Descriu Toporașii?dau Coroana Va Rog Frumos E Urgent.
Suma A Două Numere Este 27. Aflați Numerele, Știind Că Al Doilea Este De 2 Ori Mai Mare Decât Primul.
Câta Cerneala Intra In 300 Coli
Prezintă În 2-3 Enunțuri O Diferență Între Olguța ( Olguta Și Un Bunic De Milioane De Alex Moldovan) Și Maya (Pictează Vântul De Pam Munoz Ryan), Diferența Fiin
Vă Roggggg Să Mă Ajutați. Urgent!!!!!!
Problema 4 Se Consideră Unghiurile Aob Boc Și Bod Astfel Încât Unghiul AOB Și BOC Sunt Adiacente Suplementare Iar Unghiul Aob Și Unghiul Bod Sunt Neadiacente Co
Selectează Din Text Trăsătura Morală Dominantă A Protagonistului (formulată Printr-un Substantiv)
Să Se Afișeze Numerele Prime De La 1 La N Crescator/descrescătorDau Coroană, 5 Stele, Inimă Etc
Imagine You Were Visiting The Village Of Humuleşti And Suddenly You Met Nică. Write The Dialogue With Him In 100-120 Words (60p).