RO Study
👤
Maximsavga
Maximsavga
23-05-2016
Limba română
a fost răspuns
motivul luminii, comentariu
Răspuns :
Adrianavasluian
Adrianavasluian
23-05-2016
motivul luminii este de a ne usura noua viata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Face Propoziti Cu Sens Propriu Si Figurat Acestor Cuvinte :stomac Ureche Umeri
#2623 LR Aveți La Dispoziție Un Șir A[1], A[2], …, A[n] De Numere Naturale. Un Element A[i] (2 ≤ I ≤ N - 1) Îl Numim LR Dacă A[i] Are Toate Elementele Din Șir
•Write The Words From Text That Show:1.the Girl`s Recent Activity .2. The Importance Of The Audition For Mariam.3. The Importance Of The Audition For Rosalie.4.
Haideti Va Rog, Subpunctele A) Și B) Va Roooog
Piramida Patrulatera Regulata VABCD AB=14cm VO=24cm se Sectioneaza Un Plan Paralel Cu Baza Aria Sectiuni Ese 98 Cm Calculati Apotema Si Inaltimea Trunchiulu
Determinati Nr Rationale Pozitive X,y Si Z,stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 2,3,5 Si X+3y-2z=4 Urgent Plz
Un Volum De 2,24 Dm3 (conditii Normale) De Hidrocarbura Gazoasa Cantareste 1,6 G. Stiind Ca Raportul Atomic Al Elementelor Din Hidrocarbura Este C:H = 1:4 , For
Nu Inteleg Cerinta. Am Rezolvat Sistemele Cand A=-2 Si A=1 Si Fiind Sisteme Compatibile Nedeterminate Solutia A Depins De Un Alfa. Dar De Aici Nu Stiu Ce Sa Mai
Vă Rog ,e Urgent !!! (8și 9)
Am Impresia Ca Se Face Cu Teorema Lui Lagrange Dar Nu Stiu Sa O Aplic... Va Rog Frumos