RO Study
👤
Acna
Acna
23-05-2016
Matematică
a fost răspuns
cati milimetri are 39de metri?
Răspuns :
Minnienr1
Minnienr1
23-05-2016
39000
credddddddddddd
Answer Link
Аноним
Аноним
23-05-2016
39 metri(m)=39.000 milimetri(mm) Sper ca te-am ajutat !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B. Identificaţi Şi Marcați Pe Harta Alăturată, Cu Numărul Cores- punzător, Următoarele Oraşe-capitală: Oraşe-capitală situate La Altitudini ridicate: 1. Asmara
Va Rog Frumos!!!!!!!
Ma Poate Ajuta Cineva ?
Compune Probleme După Modelele De Exerciții De Mai Jos : 9×6+7×8-25 Împreună Cu Plan De Rezolvare Adică Întrebare ... Răspuns.. Întrebare... Răspuns Și Alta Pro
Vreau Si Eu Ideiile Principale La Lectia Mircea Cel Mare Dupa Eusebiu Camilar Va Rog Ajutați-mă!!!
Scrie Câte Un Echivalent - Substantiv Comun Pentru Fiecare Substantiv Propriu, După Exemplu: Calul Balan - Scaun. Vărog Helpp (ex 5, Și Sus Textul)
Exercițiul 5 Scrie Numărul 45 Ca Produs Apoi Ca Sumă Exercițiul 6 Scrie Numărul 15 Ca A Sumă De Cinci Termeni B Produs De Doi Factori
Va Rog Am Nevoie De Ajutor Pana Maine
12 Read And Write, Is, Has Or Possessive Case, As In The Examples. 1 Mary's My Friend. 2 Ann's Got Three Cousins. Bill's Father Is Tall. 3 4 She's Got Green Eye
Gasiti Toate Complementele (directe,indirecte Si Personificatoare) Si Circumstantialele (de Loc,de Timp Si De Mod) Din Fragmentul Alaturat:va Rog Frumos Repedee